Tietoja aktivointikoodista

Aktivointikoodi on yksilöllinen 20 kirjaimen ja numeron sekvenssi. Syötät aktivointikoodin My Kaspersky -verkkosivustolle aktivoidaksesi Kaspersky Safe Kidsin Premium-version. Premium-version tilauskausi alkaa, kun syötät aktivointikoodin My Kaspersky -verkkosivustolla.

Jos My Kaspersky -tilisi sisältää jo voimassa olevan Kaspersky Safe Kidsin aktivointikoodin, sovellus tunnistaa aktivointikoodin ja vaihtaa Premium-versioon, kun yhdistät My Kasperskyyn tililläsi.

Voit hankkia aktivointikoodin yhdellä seuraavista tavoista:

Ota yhteys asiakaspalveluun palauttaaksesi aktivointikoodisi, jos hukkaat sen.